• Consafe Logistics
    En internasjonal markedsleder innenfor forsynings-IT

Om oss

Din partner i Supply Chain Execution

Consafe Logistics er en av Europas ledende leverandører av Supply Chain IT, IT-løsninger for forsyningskjeden, som gir brukere over hele verden store fortrinn sammenlignet med sine konkurrenter. Vi designer, utvikler og implementerer løsninger for produksjon, lager, transport, levering og butikk. Vår ekspertise i Supply Chain Execution IT er unik, og den medfølgende porteføljen av programvare, maskinvare og tjenester gir store fordeler for våre kunder.

Forbedrede resultater – det er vår garanti!

Med lidenskap skaper vi delte verdier gjennom en optimalisert forsyningskjede. Vår tilgjengelige portefølje inkluderer velkjente løsninger som Astro WMS, Sattmate WCS, EM.Warehouse, EM.Distribution og Extend MES.  Vi tilbyr et stort utvalg maskinvare, tilpasset ethvert miljø eller enhver oppgave, både fra våre egne merker og fra verdensledende leverandører. Våre tjenester inkluderer en rekke støtte- og vedlikeholdstjenester tilpasset dine løsninger, fordi vi tror på støtte gjennom hele produktets levetid. Med kombinasjonen av 35 års erfaring og den nyeste teknologien, hjelper vi deg med å mestre virksomhetens største utfordringer – når som helst, og hvor som helst.

Vi skaper virkelige resultater og lever opp til hva vi lover.

Vår unike forståelse for våre kunders verdikjede bidrar til at vi utvikler de riktige løsningene for å kunne maksimere lønnsomheten. Det er dette vi gjør for kunder i mer enn 30 land over hele verden fra våre datterselskaper i Sverige, Norge, Danmark, Nederland, Polen og Storbritannia. Våre referanser inkluderer bedrifter fra mange store næringer inkludert bil, industri, varehandel, en gros-handel, næringsmidler, 3PL, transport og logistikk.

Consafe Logistics Group eies av JCE Group AB, med hovedkontor i Gøteborg, Sverige. JCE Group har ca. 10 000 medarbeidere og er operativ i Brasil, Chile, Danmark, Kina, Litauen, Mexico, Nederland, Norge, Polen, Sverige, Storbritannia, Tyskland, og USA.

InfographicClick to see how we provide you with a competitive advantage worldwide.
Informasjon
Vi vil gjerne høre fra deg!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRASJON! Vi produserer og samler kontinuerlig inspirerende artikler og relevante virksomhetsnyheter. Sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de nyeste og mest interessante opplysninger direkte til din innboks, uten kostnad, seks ganger i året.
Abonner
Følg oss
Bli med oss i våre sosiale mediekanaler og få den siste i din egen kanal.