• mediaPR

Medierom

Takk for at du vil vite mer om oss. Vi er opptatt av å svare raskt på alle henvendelser fra media. Hvis du er journalist eller blogger interessert i IT for forsyningskjeden, vårt selskap eller våre produkter, finner du kontaktopplysninger nedenfor. Consafe Logistics er tilgjengelig på ulike sosiale medier, og vi tilbyr nyheter fra vårt selskap via MyNewdesk og Consafe Logistics Nyhetsbrev.

 

Forsyningskjeden i praksis

mediaBenytt muligheten til å lære mer om Supply Chain Execution IT. Området I praksis inneholder en betydelig mengde materiale på Supply Chain IT, med vekt på løsninger for produksjon, lager, transport, levering (mobilitet) og butikk.

Hva sier kundene våre?

Vi skriver kontinuerlig kundecase med fokus på forskjellige områder innenfor SCE, som f.eks. ROI, effektivitet hos brukeren, oversikt, utvikling av forsyningskjeden, automatisering, tale, mobilitet og RFID.  Du finner alle våre kundecase under I praksis.                     

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt mottar du alltid de siste nyhetene, artiklene og kundecasene fra Consafe Logistics Group.  
Registrer deg for nyhetsbrev (lenke)

Sosiale medier

Over hele nettsiden finner du knapper til sosiale medier. Del innholdet hvis du finner det interessant. Hvis du ønsker å publisere noe av innholdet på våre nettsider, ber vi deg om å kontakte oss og følge oss via våre kanaler.

 


 


 

         

             

          

 

 
           

 

                       

Contacts

Global Media Inquiries

 

Emma Lindsjö
Digital Marketing Specialist
Consafe Logistics AB
Hedvig Möllers gata 12,223 55 Lund, Sweden

Phone: +46 46 32 52 68
Mobile: +46 709 89 52 68
emma.lindsjo@consafelogistics.com


Poland

Anna Ostrowska
Marketing Coordinator
Consafe Logistics Sp. z.o.o
ul. Poleczki 12, 02-822 Warszawa, Poland

Phone: +48 22 768 70 00
Mobile: +48 508 031 303
anna.ostrowska@consafelogistics.com

Informasjon
Vi vil gjerne høre fra deg!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRASJON! Vi produserer og samler kontinuerlig inspirerende artikler og relevante virksomhetsnyheter. Sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de nyeste og mest interessante opplysninger direkte til din innboks, uten kostnad, seks ganger i året.
Abonner
Følg oss
Bli med oss i våre sosiale mediekanaler og få den siste i din egen kanal.