Industry picture

Bioteknologi- og legemiddelindustrien

Reduserte kostnader, større fleksibilitet og bedre hastighet på markedet, og samtidig i samsvar med det ofte kompleks juridiske regelverket, beskriver den utfordringen som legemiddelindustrien står overfor. Sporbarhet, lagerstyring og logistikk som er verdig navnet, er en forutsetning for konkurranseevnen. Dette gjelder spesielt for selskaper innen bioteknologi, kjemisk- og farmasøytisk industri.

Her er leveringspresisjon og møte kundekrav bare to av mange faktorer som spiller en viktig rolle. All håndtering av temperatursensitive varer og for eksempel produkter som har en best før-dato, må fungere feilfritt samtidig som prosessen må være kostnadseffektiv.

Våre løsninger støtter Supply Chain-prosessen fra produksjon til butikk, og tilbyr funksjoner som møter endrede krav i forretningsdriften. De kan skreddersys for å støtte ulike operative behov ved å legge til de modulene du trenger.

Hvis det er produksjonsrapportering, lager, stemmeplukking, RFID, direkte salg/e-handel eller «last mile» pasientlevering, fikser våre løsninger oppgaven og gir deg kontroll og oversikt under hele prosessen.

Handheld computers, scanner, printers and so much more. Click here >>

podcas universe button

webinar archiwe button

Read our cases

Informasjon
Vi vil gjerne høre fra deg!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRASJON! Vi produserer og samler kontinuerlig inspirerende artikler og relevante virksomhetsnyheter. Sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de nyeste og mest interessante opplysninger direkte til din innboks, uten kostnad, seks ganger i året.
Abonner
Følg oss
Bli med oss i våre sosiale mediekanaler og få den siste i din egen kanal.