Industry picture

Distribusjon og 3PL

Lagerstyring – en kjerneprosess

Supply Chain Execution IT er grunnlaget for distribusjon og tredjeparts leverandøroperasjoner. Vi hjelper disse selskapene med å optimalisere potensialet i deres distribusjonssentraler og på veiene. Lagerstyring som optimaliserer på både innkommende og utgående varer, styrker mulighetene for å lykkes på et svært konkurransepreget marked.

Lagringssystemer (WMS), Transportadministrasjonsystemer (TMS) og Mobile Delivery-løsninger utgjør en del av vårt tilbud til bedrifter innen distribusjon og 3PL. Vi hjelper til å designe og implementere nøyaktig faktureringsprosesser og øke marginene gjennom perfekt synkronisering av vareflyten. Vi har ferdighetene innen programvare, maskinvare og rådgivning som kreves for en forsyningskjede som skal utgjøre en forskjell helt ned til siste linje.

Handheld computers, scanner, printers and so much more. Click here >>

podcas universe button

webinar archiwe button

Read our cases

Informasjon
Vi vil gjerne høre fra deg!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRASJON! Vi produserer og samler kontinuerlig inspirerende artikler og relevante virksomhetsnyheter. Sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de nyeste og mest interessante opplysninger direkte til din innboks, uten kostnad, seks ganger i året.
Abonner
Følg oss
Bli med oss i våre sosiale mediekanaler og få den siste i din egen kanal.