Industry picture

Mat og drikke

Løsninger som oppfyller kravene til sporbarhet

Vår logistikkportefølje øker prosesspåliteligheten og gir høye standarder for sporbarhet til selskaper som arbeider med mat og drikke. Alle selskaper i næringsmiddelindustrien er meget klar over myndighetenes og kundenes krav til kvalitet og sikkerhet. Ferskhet, utløpsdato og temperaturkrav er viktige faktorer for den sentrale planleggingen. Consafe Logistics Manufacturing Execution Systems, Warehouse Management System og Mobile Delivery Applications har funksjoner som hjelper deg til å overholde disse kravene. Hos kunder i næringsmiddelindustrien bidrar vi til økt effektivitet og en mer lønnsom forsyningskjede, alt takket være vår kompetanse.

Extend MES og Astro WMS brukes av både produksjonsselskaper og distributører, med eller uten sine egne butikker. Løsningene omfatter produksjonsrapportering, sentrallager simuleringsprosedyrer og FIFO-prosedyrer (først inn - først ut). Resultatet er reduserte kostnader, økt bestillingshastighet og forbedringer i servicenivå.

Handheld computers, scanner, printers and so much more. Click here >>

podcas universe button

webinar archiwe button

Read our cases

Informasjon
Vi vil gjerne høre fra deg!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRASJON! Vi produserer og samler kontinuerlig inspirerende artikler og relevante virksomhetsnyheter. Sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de nyeste og mest interessante opplysninger direkte til din innboks, uten kostnad, seks ganger i året.
Abonner
Følg oss
Bli med oss i våre sosiale mediekanaler og få den siste i din egen kanal.