Manufacturing

Produksjonsindustrien

Supply Chain-verdier for produksjonsselskaper

Du trenger full kontroll og effektivitet på alle nivåer for å holde virksomheten lønnsom gjennom hele produksjonssyklusen. Konkurransen fra land med for eksempel lavere lønnskostnader er virkelig tøff, og en prosess som skaper mer verdi enn det koster av ressurser er et svært viktig konkurransefortrinn. Derfor er mange bedrifter i denne vertikalen, våre kunder. For å optimalisere virksomheten og investere i rett MES eller WMS er avgjørende for å lykkes nasjonalt og internasjonalt.

Våre produksjonssystemer og lagerstyringssystemer gjør det mulig for deg å kontinuerlig overvåke prosesser og forbedre alle aspekter av virksomheten din, slik at du kan produsere flere produkter med færre ressurser. Dette er fordi det er like viktig å ha god kontroll over dine råvarelagre samt over de varene som er produsert. Vi kaller dette en vellykket forsyningskjede gjennom alle etappene.

Når varene skal sendes til kunden, støtter våre TMS- og mobilitetsløsninger for levering og lagring deg hele veien.

Handheld computers, scanner, printers and so much more. Click here >>

podcas universe button

webinar archiwe button

Read our cases

Informasjon
Vi vil gjerne høre fra deg!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRASJON! Vi produserer og samler kontinuerlig inspirerende artikler og relevante virksomhetsnyheter. Sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de nyeste og mest interessante opplysninger direkte til din innboks, uten kostnad, seks ganger i året.
Abonner
Følg oss
Bli med oss i våre sosiale mediekanaler og få den siste i din egen kanal.