Industry picture

Papir-, plast- og emballasjeindustrien

Distribusjonseffektivitet med våre løsninger

Papir-, plast- og emballasjeindustrien står overfor en stor utfordring i å utvikle nye emballasjematerialer som beskytter mat eller andre varer gjennom hele forsyningskjeden og som samtidig er resirkulerbare og produsert med fornybar energi. Det avgjørende forsyningskjedeelementet i denne bransjen er å demonstrere distribusjonseffektivitet og økonomisk utnyttelse av råvarene samt å gi best mulig miljøprestasjon.

Våre Supply Chain-løsninger støtter en vellykket papirprodusent og en av verdens fremste produsenter av plastemballasje. Vi er også klar til å hjelpe deg med å optimalisere produksjons-, lager- og leveranseprosessene.

Vi hjelper bedrifter til å få full kontroll over lagerprosessene ved å redusere lagrings- og transportkostnadene. På denne måten oppnår vi en vinn-vinn-effekt der de rett MES, WMS eller TMS fører til mer effektive prosesser, lavere lagerkostnader og redusert miljøpåvirkning.

Handheld computers, scanner, printers and so much more. Click here >>

podcas universe button

webinar archiwe button

Read our cases

Informasjon
Vi vil gjerne høre fra deg!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRASJON! Vi produserer og samler kontinuerlig inspirerende artikler og relevante virksomhetsnyheter. Sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de nyeste og mest interessante opplysninger direkte til din innboks, uten kostnad, seks ganger i året.
Abonner
Følg oss
Bli med oss i våre sosiale mediekanaler og få den siste i din egen kanal.