Industry picture

Serviceindustrien

Øk inntektene med mobile applikasjoner som passer akkurat deg

Servicenæringen har helt spesifikke behov i forhold til forsyningskjeden. Med riktig informasjon, som for eksempel tilgang til servicearbeidshistorie og instruksjoner går feilsøkingen og problemløsingen raskere. Materialer og utstyr skal være klar til bruk, i riktige mengder til rett tid. Med rett mobilløsning kan du eliminere papirarbeid og tilby sanntidsstatus til dine ansatte. Planlegg og styr dine teknikere mer effektivt, og bruk mer tid med kundene og mindre tid på veien.

Økte serviceinntekter


Med våre mobile applikasjoner for levering eller butikk, minsker du faktureringsfeil fordi transportøren kan registrere signaturer, ta bilder for å dokumentere skader, håndtere returer og avslutte bestillinger på stedet for å sikre mer nøyaktig og raskere fakturering.

Ved hjelp av den beste mobilitetsløsningen, får du ikke bare reduserte drivstoff- og lønnskostnader, du får også økte inntekter ved å åpne for oppsalgs- og kryssalgsmuligheter med raskere service- og salgssamarbeid.

Handheld computers, scanner, printers and so much more. Click here >>

podcas universe button

webinar archiwe button

Read our cases

Informasjon
Vi vil gjerne høre fra deg!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRASJON! Vi produserer og samler kontinuerlig inspirerende artikler og relevante virksomhetsnyheter. Sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de nyeste og mest interessante opplysninger direkte til din innboks, uten kostnad, seks ganger i året.
Abonner
Følg oss
Bli med oss i våre sosiale mediekanaler og få den siste i din egen kanal.