• delivery
    MOBILITY DELIVERS TO YOUR BUSINESS

Mobile leveringsapplikasjoner - slik administrerer du varedistribusjonen

Mobilitet betyr at du kan kommunisere mens du er på farten og gjøre distribusjons- og transportvirksomheten optimal gjennom nøyaktig informasjon til rett tid og på rett sted.

distributionHver leveranse innebærer en haug med papirer. Det er ingen tvil om at du trenger informasjonen, men trenger du alt papirarbeidet? Hva om det var mulig å omgå papirene og la informasjonsflyten gå gjennom digitale kanaler?

Spar tid og ressurser, og reduser antall feil. Ett papir mindre å undertegne betyr nemlig ett papir mindre å miste. Gjør den løpende dokumentasjonsprosessen digital og la informasjonen gå raskt opp og ned i forsyningskjeden samtidig som du oppfyller de strengeste krav til sporbarhet.

Den tradisjonelle håndteringen av vareflyt, resirkulering av emballasje osv. blir i dag supplert av en rekke verdiøkende tjenester i en moderne transport- og distribusjonsnæring.

I tillegg til verktøy som effektiviserer og øker lønnsomheten, kan mobile løsninger støtte administrative oppgaver så sjåførene får mindre ikke-produktiv tid og unngår feil. Dette gir bedre styring med bilparken og kvaliteten på virksomheten, og dessuten økt kundetilfredshet.

Read more about EM.Distribution >>

delivery
Informasjon
Vi vil gjerne høre fra deg!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRASJON! Vi produserer og samler kontinuerlig inspirerende artikler og relevante virksomhetsnyheter. Sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de nyeste og mest interessante opplysninger direkte til din innboks, uten kostnad, seks ganger i året.
Abonner
Følg oss
Bli med oss i våre sosiale mediekanaler og få den siste i din egen kanal.