• EM-Distribution
    Less time-consuming paper work and administration

Mobile Delivery Applications

EM.Distribution

EM.Distribution administrerer din transport- og distribusjonsvirksomhet. Løsningen øker kvaliteten, muliggjør kommunikasjon på farten og gjør det enklere å ta raske beslutninger.

emdistribution

EM.Distribution er en komplett programvareløsning bestående av en mobilapp og en administrativ kontorklient. Via en mobil plattform kobles den til en server og ulike datakilder fra tilknyttede backend-systemer.

Ved hjelp av EM.Distribution kan bedriftene oppfylle KPI-er for kvalitet i leveringen og registrere avvik i leveringsstrømmen. Det er en smart måte å gi kunder og ledelse et leveringsbevis på samt en oversikt over tid og sted for utførte oppdrag. Det gir også sjåførene mulighet til å registrere og fotografere eventuelle avvik som skader på emballasje, bevis for at varer er levert i resepsjonen og så videre.

delivery

EM.Distribution håndterer resirkulering og returer på en kontrollert og effektiv måte, og gir WMS en måte å klargjøre for innkommende varer på. Gjennom kontorklienten og integrasjon med tredjeparts GPS-navigatorer kan transportledere, spedisjonsmedarbeidere og kundeservicerepresentanter følge med på bilparken og se om kjøretøyene er tomme eller lastet med ordrer, hvor de befinner seg, forventede ankomsttider og så videre, og få en historikk over virksomheten med hensyn til ordrer/sjåfører/lastebiler.

Den nye generasjonen EM.Distribution er en standard, utgivelsesstyrt programvarepakke som håndterer fremtidige krav i markedet samtidig som den gir mulighet til å tilpasse prosesser og bygge ut med skreddersydde moduler. Den har et moderne grensesnitt som øker brukeropplevelsen (UX/UI) og gjør at kundene kan ta i bruk og betjene løsningen med mindre opplæring, fordi de kan stole på applikasjonens intuitive design.

Løsningen er beregnet for "BYOD"-miljøer (Bring Your Own Device), slik at prosessen med å tilknytte nye brukergrupper blir så enkel og kostnadseffektiv som mulig.

EM.Distribution-applikasjonen er en enkel og kostnadseffektiv måte å bedre
kundestøtten på og oppnå kundetilfredshet.

EM.Distribution provides standard functionality modules for:

  • Managing distribution routes (loads)
  • Managing transport orders
  • Positioning, navigation, zone reporting
  • Communication and alarms

The implementation of the standard modules can be customized to specific needs of each customer. Additional functionality modules are offered on demand.

Les mer

Informasjon
Vi vil gjerne høre fra deg!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRASJON! Vi produserer og samler kontinuerlig inspirerende artikler og relevante virksomhetsnyheter. Sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de nyeste og mest interessante opplysninger direkte til din innboks, uten kostnad, seks ganger i året.
Abonner
Følg oss
Bli med oss i våre sosiale mediekanaler og få den siste i din egen kanal.