• service
    HIGH-CLASS SERVICE FOR YOUR PEACE OF MIND

Tjenester

Kontinuerlig brukerstøtte

Vi tilbyr 24 timers støtte, slik at du slipper å bekymre deg. Våre eksperter er der for å hjelpe deg når du trenger dem – raskt og effektivt.

Støtte

Vår støtteorganisasjon er bemannet av erfarne teknikere som kan hjelpe deg med alle IT-løsninger vi har installert for deg, enten det er standardløsninger, spesialtilpassede løsninger eller stemmestyrte løsninger. De tilbyr all den støtten du trenger for å løse alle problemer, uansett når de måtte oppstå. Slik at du kan være trygg på at du ikke kaster bort verdifull tid på kostbare problemer eller produksjonsstopp.

Opplæring

Skaff deg ferdighetene som er viktig for å styrke virksomheten. Vi leverer opplæringsløsninger som øker kompetansen, ferdighetene og produktiviteten til fagfolk innen Supply Chain Management. Vellykket innføring av et system er avhengig av brukernes ferdighetsnivå og at bedriften maksimerer investeringen ved å sikre kontinuerlig kompetansehevelse blant de ansatte.

Tjenester

  • Prosjektledelse
  • Implementering
  • Integrasjon

Administrerte tjenester

Enterprise Services and Asset Management – en løsning for effektiv administrasjon av mobile enheter

Oppbygging av en park av mobile enheter som PDA-er, bærbare PC-er eller bilmonterte datamaskiner er en stor investering for mange virksomheter. Håndtering av programvareoppdatering, venting på at enheter skal komme tilbake fra service, håndtering av reservelager og arbeid med å sikre et effektivt bruksmønster innebærer utfordringer og noen ganger betydelige kostnader. Vårt svar på denne utfordringen heter Managed Services inkludert Enterprise Service og Asset Management, som gir deg den kontrollen du trenger.

Rådgivning innenfor SCE

  • Analyser
  • Undersøkelser
  • Kjøp av transporttjenester
Informasjon
Vi vil gjerne høre fra deg!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRASJON! Vi produserer og samler kontinuerlig inspirerende artikler og relevante virksomhetsnyheter. Sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de nyeste og mest interessante opplysninger direkte til din innboks, uten kostnad, seks ganger i året.
Abonner
Følg oss
Bli med oss i våre sosiale mediekanaler og få den siste i din egen kanal.