En veldesignet kompetanseoverføringsprosess

training

Skaff deg ferdighetene som styrker virksomheten

Vi leverer opplæringsløsninger som øker kompetansen, ferdighetene og produktiviteten til fagfolk innen Supply Chain Management.

  • Vi forstår at vellykket opplæring har en avgjørende betydning for å sikre en rask ROI (return on investment).
  • Vi forstår den daglige operative effekten av WMS-brukernes kunnskap.
  • Vi tilpasser opplæringen med forståelsen om at opplæring handler både om kunnskapsoverføring og om å endre folks atferd.

Vår opplæringsfilosofi er basert på troen om at gode opplæringsresultater krever erfarne og godt forberedte kursholdere, godt opplæringsmateriell og motiverte deltakere. Vi inngår aldri kompromisser – er du motivert nok til å bli med oss?

En veldesignet kompetanseoverføringsprosess

Våre kursholdere er spesialister på sitt felt og har lang erfaring som Supply Chain-konsulenter fra ulike bedrifter og bransjer. Dessuten er de genuint interessert i både opplæring og dine oppnådde resultater.

Med hjelp av en stor portefølje av opplæringsverktøy, sikrer de en rask avkastning på investert tid og penger. Vår moderne tilnærming til opplæring inkluderer en rekke medier for kunnskapsoverføring.

I en veldesignet kompetanseoverføringsprosess er det mer et spørsmål om «både/og» enn «enten/eller». Klasseromsundervisning, e-læring og virtuelle klasserom, er metoder med ulike fordeler, og vi vurderer dem nøye i forhold til tid, innhold og publikum.

Skreddersydde kurs. «just-in-time»-opplæring istedenfor «just-in-case»

Din egne systemkonfigurasjon, målgruppen og tidsaspektet avgjør din bedrifts spesifikke utviklingsbehov. De oppfylles best ved å organisere et skreddersydd kurs.

Sammen med deg vi vil nøye identifisere målbare opplæringsmål, planlegge innholdet og bli enige om forventningen til kurset, før våre erfarne konsulenter vil begynne å forberede opplæringen på den mest effektive måten.

Til tjeneste

Enten du er interessert i å registrere deg for et åpent kurs, eller ønsker mer informasjon om muligheten til at vi kan møte dine unike behov, ser vi frem til å hjelpe deg.

Informasjon
Vi vil gjerne høre fra deg!
Contact us
Nyhetsbrev
INSPIRASJON! Vi produserer og samler kontinuerlig inspirerende artikler og relevante virksomhetsnyheter. Sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de nyeste og mest interessante opplysninger direkte til din innboks, uten kostnad, seks ganger i året.
Abonner
Følg oss
Bli med oss i våre sosiale mediekanaler og få den siste i din egen kanal.